Articole Populare

13 lucruri nemaiauzite care vor întoarce lumea cunoștințelor tale pe dos!

Știai că omul este unicul mamifer incapabil să respire și să înghită în același timp? În lume există numeroase lucruri și procese aparent evidente, asupra cărora noi nici măcar nu reflectăm. Uneori noi ne concentrăm prea mult asupra propriei noastre persoane și percepem realitatea din jurul nostru ca pe niște decorații, ceva de la sine înțeles.

Îți propunem să privești în jur și să afli 13 fapte incredibile despre lumea noastră, pe care probabil nici măcar nu ți le-ai imaginat. După cum se spune, un veac trăiești — un veac învață…

1. Conform legislației din Elveția, este interzis să ții acasă un singur purceluș de Giuneea. Acest lucru este apreciat aproape ca comportament agresiv față de animale. Se consideră că purcelușul de Guineea trebuie să aibă un prieten.

2. Probabilitatea ca paharul tău cu apă să conțină o moleculă de apă trecută prin corpul unui dinozaur este egală cu 99%.

3. Politicii confundă atât de frecvent Slovenia și Slovacia, încât ambasadorii acestor țări sunt nevoiți să se întâlnească din când în când ca să facă schimb de scrisori trimise la adresa greșită.

4. FBI echivalează comportamentul agresiv față de animale cu omorul, incendierea și atacul.

5. Așa arată craniul copilului până la căderea dinților de lapte.

6. Bufnițele țin șerpișorii ca animale de companie.

7. Pe Jupiter și Saturn există ploi cu diamante.

8. Mierea nu se alterează niciodată. Astfel, ți se poate întâmpla să mănânci miere cu o vechime de 3000 de ani.

9. Delfinii însărcinați cântă pentru puii lor din uter.

10. Masculii panda urinează cu capul în jos. Scopul acestor exerciții sportive este banala tendință de a marca copacul cât mai sus, pentru ca într-un timp cât mai scurt să-și mărească șansele de împerechere.

11. Universitățile Oxford și Cambridge sunt mai vechi decât civilizația aztecilor.

12. În timpul defecației câinii se simt vulnerabili. De aceea, ei își privesc stăpânii de parcă le așteaptă sprijinul.

13. Shakespeare și prințesa Pocahontas au trăit în aceeași perioadă.

Sincer vorbind, unele dintre aceste fapte mi s-au părut paradoxale. Iar tu le cunoșteai sau ai auzit de ele pentru prima oară? Scrie-ne părerea ta despre cele citite în comentarii.

.

Autor text: Perfect Media