Articole Populare

Are 80 de ani, dar poartă titlul celui mai chipeș bunic din lume! Niciodată nu este prea târziu!

În timp ce mulți oameni de vârsta lui sunt deja demult morți sau nu se pot ridica singuri din pat, Deshun Wang, originar din China, este model! Deshun Wang are în prezent 80 de ani. El s-a născut în Shangai și a devenit celebru după ce a participat la o prezentare de modă.

Mulți oameni îl numesc cel mai sexy bunic din lume și aceasta pe bună dreptate. Pentru vârsta sa el arată absolut fantastic! Iată ce spune acest bărbat (nu putem să-l numim altfel) despre sine:

”Când aveam 24 de ani am ajuns actor de teatru; engleza am început să o învăț la 44; la 49 am mers la Beijing cu propria trupă de pantomimă. În sala de sport am intrat pentru prima dată la 60 de ani, iar la 70 de ani m-am apucat de această activitate mult mai serios. Pentru prima dată am participat în calitate de model la o prezentare de modă la vârsta de 79 de ani. Acum am 80 și am încă multe lucruri mai am de făcut. Trebuie să-mi împlinesc toate visele și pentru asta mai am nevoie de încă vreo 80 de ani. Nu mă tem de nimic! De aceea bătrânețea are frică de mine!”

Dacă ți-a plăcut această istorie, atunci distribuie acest articol prietenilor tăi.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Redstart Media