Articole Populare

87 de milioane de oameni au râs privind acest video! Dar tu vei râde?

Ai auzit vreodată cum râde un copil? Nu-i așa că nu te-ai putut abține să nu râzi și tu, ori măcar să zâmbești? Într-adevăr, râsul copiilor este foarte special. El e sincer și curat și nu poți identifica în el nici cea mai mică urmă de răutate sau ironie. Din acest motiv el e atât de molipsitor.

Doar privește cum râde acest micuț de 8 luni! Tatăl lui nu face altceva decât să rupă o hârtie în bucăți. Însă micuțul este atât de excitat și mulțumit de această priveliște, încât râde cu poftă încontinuu. Nu m-am putut abține să nu râd și eu de râsul lui. Și nu doar eu, ci încă 87 de milioane de oamenii care au privit acest video pe Youtube.

Este incredibil faptul că o simplă foaie ruptă în bucățele îți poate provoca atâta bucurie. Deci de ce are nevoie un copil pentru a fi deplin fericit? Are nevoie de o mamă iubitoare și de un tată grijuliu. Și plus la asta de o bucată de hârtie, pe care cineva să i-o rupă în bucăți mici.

Acest video îți ridică dispoziția nespus de mult. Dacă și tu ai râs privind acest video, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: BruBearBaby