Articole Populare

A strâns mâna soției sale, care tocmai născuse patru copii. Peste un minut el și-a luat rămas-bun de la ea.

Istoria acestui cuplu a început într-un mod minunat, exact ca în poveste. În 2007 Erica Morales îl cunoaște pe Carlos. Ei s-au îndrăgostit unul de altul de la prima vedere, chiar dacă ea nu știa niciun cuvânt în spaniolă, iar el nu vorbea englezește.

Facebook/Erica Morales

Un pic mai târziu ei au hotărât să-și unească destinele prin sfântul legământ al căsniciei, visând să devină cât mai repede părinți.

Facebook/Erica Morales

Însă nu a fost chiar atât de simplu. Erica a fost nevoită să treacă prin mai multe avorturi spontane, durere, suferințe și dezamăgiri, care au însoțit încercările nereușite de a rămâne însărcinată. Totuși, cuplul nu și-a pierdut speranța și în sfârșit a reușit.

Facebook/Erica Morales

La prima ecografie Erica și Carlos au primit o noutate surprinzătoare: în uterul viitoarei mame nu bate doar una, ci tocmai patru inimi! Este greu să descriem prin cuvinte cât erau ei de recunoscători lui Dumnezeu pentru acest dar. Ajungând acasă, părinții entuziasmați au început să aleagă nume pentru micuți. Ei au hotărât că băiețelul va primi numele Carlos, în cinstea tatălui său, iar două dintre fetițe — Paisley și Tracy. Soții nicicum nu știau cum să o numească pe ultima lor fetiță și au hotărât că-i vor alege un nume după naștere.

Facebook/Erica Morales

Erica a avut primele contracții în luna a șaptea de sarcină. Agitată, aproape în panică, ea i-a scris soțului un mesaj. Carlos a lăsat totul și a fugit la spital. În timp ce medicii erau ocupați cu nașterea prin cezariană, fericitul tată stătea pe hol și aștepta răbdător nașterea celor patru bebeluși.

Facebook/Los Mo

Operația a fost reușită și doctorii i-au permis lui Carlos să intre în salon la iubita sa. Văzându-și soția, el i-a strâns tare, dar gingaș mâna, mulțumindu-i fără cuvinte pentru minunea, care s-a întâmplat cu ei. Femeia epuizată se trezea încet după anestezie. Dar deodată situația a început să se înrăutățească.

Facebook/Erica Morales

Aparatele vuiau ca nebunele, determinându-i pe medici și asistente să vină repede în salon. Carlos a fost rugat să ia bebelușii și să iasă încet.

Facebook/Erica Morales Memorial Page

Erica a murit din cauza pierderilor sangvine. Medicii îi tot explicau ceva lui Carlos, însă el, asurzit de durere, nu putea să audă nimic. „Cum? Cu câteva clipe în urmă ea mi-a zâmbit, iar acum este moartă… Cu câteva clipe în urmă ea era vie, iar acum nu mai este” — își amintea Carlos mai târziu.

Facebook/Erica Morales

Acesta trebuia să fie cel mai fericit moment din viața lor. Dar, din păcate, destinul conduce viețile și niciodată nu este interesat de părerile noastre.

Twitter/Cosmopolitan

De dragul soției și copiilor săi Carlos hotărăște să nu deznădăjduiască și niciodată să nu se lase bătut. „Copiii vor vorbi două limbi și vor merge la universitate” — a scris el în scrisoarea de rămas-bun pentru Erica.

Facebook/Erica Morales Memorial Page

Tânărul tată le-a dat primilor trei copii numele, pe care le-a ales împreună cu soția sa: Carlos, Paisley și Tracy. Iar numele celei de-a patra fetițe, pe care cu câteva luni în urmă părinții nu-l puteau alcătui, s-a ales de la sine: Erica, în cinstea mamei sale.

Facebook/Erica Morales Memorial Page

O nemaipomenită istorie de dragoste. Carlos va fi pentru totdeauna singurul părinte al acestor patru micuți. Însă pe mama lor, care și-a dat viața pentru ei, copiii nu o vor uita niciodată. Dacă această istorie ți-a atins inima, distribui-o prietenilor tăi!

.

Autor text: Perfect Media