Articole Populare

A venit la înmormântarea unui băiețel de 5 ani în costumul Omului Păianjen, dar așteaptă să afli cine este el în realitate…

La începutul lunii aprilie 2016, Joshua a fost declarat dispărut de către mama sa speriată. Un pic mai târziu ea a descoperit ceva inimaginabil. Băiețelul ei se înecase într-o piscină de curte din Fort Worth, Texas. Ofițerul Damon Cole este primul, care i-a sărit în ajutor. El l-a găsit pe Joshua, l-a scos din apă și a făcut tot posibilul ca să-i salveze viața. Din momentul acestei nenorociri, ofițerul Cole se gândește mereu la Joshua și se roagă pentru el și familia lui.

Când l-a scos pe Joshua din piscină, polițistul a observat că micuțul purta un tricou și adidași cu Omul Păianjen. Deci nu a fost suprins, când a aflat că acest personaj era supereroul preferat al lui Joshua.

Înainte de înmormântare, familia micuțului l-a rugat pe ofițerul Cole, care hotărâse să fie prezent, să facă ceva deosebit în cinstea micuțului. Un lucru care cu siguranță era să le facă băiețelul fericit. Și ofițerul Cole a acceptat.

Când vei vedea ce s-a întâmplat mai departe, te asigur că vei fi emoționat până la lacrimi, ca și multe alte persoane, care au distribuit această istorie intensă!

Philip Townsend / WFAA

Pe 2 aprilie 2016, Joshua Garcia (5 ani) s-a înecat într-o piscină.

El purta un tricou și adidași cu Omul Păianjen. Ca un gest dulce-amar și emoționant, ofițerul Cole a apărut la înmormântarea lui în costumul acestui personaj. El vroia ca băiețelul să-l aibă alături pe supereroul său preferat.

https://www.facebook.com/Heroes-Cops-Against-Childhood-Cancer-129896977362503/

Ofițerul Cole a fost cel care l-a scos pe Joshua din apă și a încercat cu disperare să-l reanimeze, dar fără succes. El era absolut devastat. „Nu a trecut niciun minut, în care să nu mă fi gândit la Joshua și familia lui” a spus polițistul.

Acest ofițer este cunoscut pentru faptul că are o mașină personalizată cu emblema „Superman”, cu care vizitează copiii bolnavi de cancer, deghizându-se în diverse costume de super-eroi. El s-a simțit onorat, când familia lui Joshua l-a rugat să poarte costumul Omului Păianjen la înmormântare.

https://www.facebook.com/Heroes-Cops-Against-Childhood-Cancer-129896977362503/

Sute de oameni au fost prezenți la înmormântarea lui Joshua, care a avut loc în „Laurel Land Memorial Park”.

13900636_1240570196007462_1601337447_n

https://www.facebook.com/Heroes-Cops-Against-Childhood-Cancer-129896977362503/

Pe tot parcursul înmormântării, ofițerul Cole a stat îmbrăcat în costumul Omului Păianjen, chiar lângă sicriu.

Screenshot / YouTube

De asemenea, Joshua a fost înmormântat în propriul său costum de Om Păianjen. Familia lui a spus că tributul ofițerului Cole îi ajută să treacă peste aceste momente grele.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.littlethings.com