Articole Populare

Bunicuța de 91 de ani încet urcă pe scenă. Dar sala explodează atunci când ea începe să cânte!

Până acum am fost obișnuiți în concursurile de talente cu oameni tineri, care intră în competiție și cu ușurință impresionează juriul. De la copii care dansează incredibil, la adolescenți cu capacități hipnotice; este cert că astfel de concursuri nu duc lipsă de tineri. Însă datorită unui episod de neuitat al concursului ”New Zealand’s Got Talent”, am putut admira un talent plin de ani, care ne-a demonstrat tuturor că niciodată nu este târziu să-ți urmezi visul.

Deși are 91 de ani, Olivia Turner a venit în audiență la competiție doar din simplul motiv că ea iubește muzica. ”Iubesc să cânt și îmi place mult scena” a spus ea. ”Muzica îmi face viața mai frumoasă. Nu mi-a mai rămas mult, de aceea trebuie să o fac și pe asta, să cânt pe scenă.” Și ea cu siguranță a făcut acest lucru bine. Această străbunică a copleșit juriul cu interpretarea sa neobișnuită a piesei “I Could’ve Danced All Night”, piesă cântată în original de Julie Andrews.

Fii atent ce notă înaltă ia la sfârșitul piesei! ”Dumneavoastră ați cucerit publicul. Dumneavoastră ne-ați cucerit pe noi. Aveți respectul nostri” a spus Jason Kerrison, un membru al juriului. Un alt membru al juriului, Ali Cambell  a zis: ”Nu am răbdare să vă mai ascult odată!”

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci fă un share pentru a-i încuraja pe toți să-și urmeze visele.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Tvmaster1996