Articole Populare

Această domnișoară frumoasă nu se deosebește mult de noi. Dar așteaptă să mai descoperi ceva…

În general, personalitatea noastră nu se formează sub influența împrejurărilor benefice, ci invers — datorită greutăților și obstacolelor din calea noastră. Mulțumită lor, noi învățăm câte o lecție de viață și ne ascuțim anumite trăsături ale caracterului, de care, din păcate, nu ne putem lipsi.

Această fată frumoasă, care arată ca un model, se numește Paola Antonini. Ea n-a avut o viață ușoară. Adevărul este că în Ajunul Nașterii Domnului de acum doi ani, Paola a fost lovită de o mașină. Medicii au salvat-o ca prin minune, însă au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

Este greu de imaginat ce a simțit tânăra după operație… În locul piciorului i-au montat o proteză. Mulți s-ar fi lăsat demult bătuți în locul ei, însă nu și Paola! Indiferent de orice, frumoasa continuă să trăiască cu zâmbetul pe față. Aparent, proteza nu este un obstacol pentru ea… Privește cât este ea de curajoasă!

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

Cu doi ani în urmă viața modelului brazilian Paola Antonini s-a schimbat mult.

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

Însă ea nu s-a lăsat bătută…

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

Paola și-a continuat cariera de model. Ea are un stil activ de viață, face sport, participă la diverse proiecte de televiziune și are propriul canal pe YouTube.

%image_alt%

Antonini organizează și acte de caritate, ajutându-i pe oamenii cu dizabilități să aibă încredere în sine.

%image_alt%

Admir voința ei! Prin exemplul său, Paola Antonini a demonstrat că omul este mai puternic decât soarta. Povestește-le prietenilor tăi despre această tânără curajoasă!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Instagram