Articole Populare

Aceasta este cea mai rea mamă din lume. Trebuie să afli CE a făcut!

Cu câteva zile în urmă, scriitoarea americană și mama a trei copii Jaime Primak Sullivan a declarat pe Facebook că ea este „cea mai rea mamă din lume”. Mulți oameni au fost șocați, pentru că la început te gândești la ce este mai rău. Însă această notiță a fost însoțită de o explicație. De fapt, cred că este mai bine să faci singur cunoștință cu conținutul ei.

Astăzi eu sunt cea mai rea mamă dintre toate câte au existat pe lume. După cină mi-am dus copiii la Dairy Queen. Ei și-au ales câte o înghețată, apoi am așteptat cam 5 minute să vină și rândul nostru.

Chelnerița, care părea să aibă cam 17 ani, ne-a deservit. Ea i-a întrebat pe copii cine și ce înghețată a comandat și le-a dat-o cu grijă la fiecare în parte. Însă niciunul dintre copii nu s-a uitat la ea. Niciunul n-a zis mulțumesc. Nici domnișoarei, nici mie. Ca și cum așa și trebuia să fie.

Am numărat până la zece, dar copiii au ieșit afară ca și cum nimic nu s-a întâmplat! Eu și ospătărița ne-am uitat una la alta și cred că am avut același gând. M-am dus afară după copii, le-am luat înghețata și, spre marea lor mirare, am aruncat-o la coșul de gunoi. Evident că toți trei s-au înfuriat, însă eu am așteptat. Tăcută. Liniștită. Până când ei au înțeles că vreau să le comunic ceva.

Când s-au liniștit, le-am explicat că într-o bună zi, dacă vor avea noroc, probabil vor lucra și ei ca această domnișoară. Dacă vreunul dintre ei va deveni ospătar, sper că va fi observat de ceilalți oameni, care îi vor privi în ochi și le vor spune mulțumesc! Pentru că la aceasta se rezumă elementara demnitate umană.

Așa că astăzi eu sunt cea mai rea mamă!

Această postare a provocat multe discuții pe Internet: a procedat sau nu a procedat corect doamna Sullivan? Cineva spune că ea a acționat foarte bine, pentru că și „eu am lucrat la restaurant și mereu mă confruntam cu atitudinea grosolană.” Altcineva consideră că „acesta a fost un șoc pentru copii și că ei nu-l vor uita prea curând.” Dar tu ce părere ai?

Distribuie această istorie, pentru ca și alții să ne spună dacă într-adevăr Jamie este cea mai rea mamă din lume!

.

Autor text: Perfect Media