Articole Populare

Această femeie a fost diagnosticată cu cancer. Îmi curgeau șiroaie de lacrimi, când am văzut câtă susținere i-au oferit prietenii săi!

Niciodată să nu gândești că bolile teribile te vor ocoli tocmai pe tine – din păcate, viața nu dă garanții!

Cu câteva luni în urmă, Gerdi McKenna a fost diagnosticată cu cancer mamar. Când prietenii ei au aflat această veste grea, au decis să o susțină și au făcut ceva extraordinar pentru ea. Una dintre prietenele Gerdi-ei i-a trimis o scrisoare fotografului Albert Bredenhann. Ea l-a rugat să participe la un minunat proiect pentru susținerea bolnavei. El a fost atât de inspirat de această idee nobilă, încât a fost foarte bucuros să-și ofere ajutorul.

Aceștia sunt prietenii care au fost de acord să organizeze ceva deosebit și extraordinar pentru a o susține pe Gerdi.

1 (1)

Sora lui Gerdi spune: „Dacă pot să fac măcar ceva minuscul, pentru ca ea să se simtă mai bine, am s-o fac cu dragoste”.

2

Niciunul dintre prieteni nu a mai făcut așa ceva. Erau foarte emoționați, iar unii chiar au plâns în timpul desfășurării proiectului. „Am multe emoții, dar știu că trebuie să o fac”, – a mărturisit una dintre prietene.

3

Iar aceasta este reacția lui Gerdi, când a văzut ce au făcut pentru ea prietenii și membrii familiei sale. Se pare că aici cuvintele sunt inutile…

4

Fiecare participant al proiectului „Totul este posibil în numele dragostei” și-a ras capul, pentru a o susține pe Gerdi.

5

Ea nu a reușit să-și stăpânească emoțiile: lacrimi de recunoștință îi umpleau inima…

6

Această fotografie vorbește despre multe! Numai niște oameni cu suflet mare puteau să facă așa ceva pentru un om drag. Uitându-ne la aceste poze, putem spune că umanitatea încă mai are o șansă.

7

Iar acestea sunt așa-numitele poze din culise – cum a decurs procesul de renunțare la păr.

8

9

10

Principalul eveniment nu a fost fapta prietenilor, ci reacția lui Gerdi la toate cele întâmplate. Ea mult timp n-a putut să-și vină în fire.

11

Uite așa, fără multe cuvinte, printr-o singură faptă curajoasă poți arăta dragoste și susținere nemărginită. Cu o astfel de echipă de susținători, boala nu mai este atât de îngrozitoare. Ți-a plăcut această istorie? Distribui-o și prietenilor tăi! Astfel de fapte nu trebuie să rămână neobservate!

Se zice că mai bine o dată să vezi decât de 100 de ori să auzi. Iată și video-ul emoționant. Recunosc că îl vizionez a treia oară și de fiecare dată plâng.

 

Sursa: vimeo

Autor text: Perfect Media