Articole Populare

Această femeie s-a convins că nici o faptă bună nu rămâne NEPEDEPSITĂ! Află de ce!

Un proverb ironic spune că orice faptă bună nu rămâne nepedepsită și se pare că doamna din video-ul de mai jos cunoaște acest lucru chiar din propria experiență. Ea venea ca de obicei cu mașina pe drum acasă, însă a fost nevoită să se oprească, pentru că o familie de gâște traversa șoseaua.

Femeia iubește foarte mult animalele, de aceea a hotărât că această familie trebuie ajutată să treacă de cealaltă parte a șoselei, pentru că pe această porțiune trec foarte multe mașini și există marele risc de a se întâmpla o tragedie. Deci ea a ieșit din mașină și a început să însoțească familia de gâște, compusă din mama-gâscă, tata-gânsac și nouă boboci. Păsările mature au pășit cu succes pe trotuarul sigur, însă bobocii au nimerit într-o dificultate critică: ei nu puteau urca pe trotuar!

Dar și de această dată femeia a hotărât să-i ajute, luându-i în mâini și punându-i pe trotuar. Însă acest fapt a nemulțumit-o pe mama-gâscă și ea a început să atace femeia. Și degeaba, pentru că ea doar a vrut să-i ajute! Într-un final, toți bobocii au ajuns pe trotuar, vii și sănătoși. E ușor să înțelegem de ce a atacat gâsca femeia: pur și simplu instinctul de apărare a copiilor a prevalat!

Dacă și tu ai apreciat curajul acestei doamne gata să sară în ajutorul oricui chiar și cu prețul de a fi ciugulită, atunci nu ezita să faci share acestui video pe Facebook.


 

Autor text: Perfect Media

Sursa: dailymail.co.uk