Articole Populare

Această găină are o dragoste aparte pentru cai. Ea iubește să se afle ”la înălțime”!

Proverbul ”Toate păsările de același fel se adună împreună” nu a fost compus pe loc gol. Natura a organizat lucrurile astfel încât fiecare specie de animale tinde la specia sa și se depărtează de alte animale. Caii își petrec timpul împreună cu alți cai, câinii – cu alți câini, rațele – cu alte rațe. Această predilecție pentru cei care seamănă cu tine funcționează chiar și în interiorul speciei. Astfel, dacă la un loc s-ar afla rațe domestice și rațe sălbatice, cele două ar forma grupuri separate. Oamenii sunt la fel. Probabil anume din acest motiv fiecare popor locuiește în țara sa.

Acest video a fost filmat în gospodăria unui fermier. Femeia a intrat dimineața în grajdul cu cai să le dea de mâncare, când a văzut o scenă stranie. Ea alergat în casă să ia camera de filmat, apoi venit și a făcut acest video.

Nu se știe de ce, dar această găină pe nume Chickaleta iubește să-l ”călărească” Rocky. Și ceea ce este mai amuzant, Rocky nu este deloc împotrivă! Pentru el asta este probabil ca un masaj gratuit. O scenă foarte amuzantă, care rău se încadrează în legile naturii.

Dacă ți-a plăcut această găină care iubește să se afle ”la înălțime”, distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Funny & Cute Animals