Articole Populare

Această mamă transformă în opere de artă desenele fiicei sale de 2 ani! Dar tu poți așa?

Părinții care se ocupă împreună cu copiii lor cu activități creative, sunt lăudabili. Aceștia își ajută copiii să cunoască lumea și să-și dezvolte abilitățile artistice. Dar chiar și așa, în mediul părinților-artiști, Ruth Oostermam ocupă un loc aparte. Această pictoriță din Canada a observat în fiica ei, Eva, dragostea pentru desen, de aceea ea a decis să formeze un tandem artistic împreună cu aceasta.

Pe baza unor mâzgăliri ale fiicei sale, Ruth creează tablouri minunate! Este incredibil faptul că privirea mamei poate observa în niște linii dezordonate, pe care copiii adoră să le facă, semințele unei opere de artă!

Abordarea lui Ruth Oosterman este neobișnuită și foarte interesantă. Această abordare nu doar că dezvoltă interesul fiicei pentru desen, dar îi dăruiește și mamei o experiență de neuitat!

Cât de frumoase sunt tablourile acestui tandem artistic… Aproape că nu îți poți lua privirea de la ele…

Dacă și ție ți-a plăcut tabloul acestor adevărați pictori, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook prietenilor și rudelor. Cu siguranță, după ce vor vedea acest filmuleț ei la fel vor hotărâ să facă ceva similar împreună cu copiii lor. Și aceasta cu atât mai mult cu cât poți face astfel de lucruri indiferent de vârsta copiilor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Ruth Oosterman