Articole Populare

Această mămică abia așteaptă să se nască al 4-lea bebeluș. Dar burta ei creștea prea repede pentru o sarcină obișnuită!

Chloe și Rohan Dunstan locuiesc în Australia. Ei au trei copii: trei băieței cu vârstele de 3, 2 și 1 an. Totuși, cea mai mare dorință a acestor părinți era să aibă o fetiță. Chiar dacă aveau multe greutăți și treburi casnice, Chloe și Rohan au hotărât să mai nască un copil.

1

Facebook/Six Little Dunstans

Vestea minunată nu s-a lăsat mult așteptată: acești tineri se pregăteau să devină iarăși părinți. Dar graviditatea lui Chloe nu se desfășura ca precedentele. Burta ei creștea prea rapid, de parcă se pregătea să explodeze. Mamă a trei copii, ea știa aproape sigur: așa ceva nu este obișnuit pentru o sarcină.

2

Facebook/Six Little Dunstans

O ecografie a descoperit misterul: Familia Dunstan aștepta tripleți! – un șoc enorm pentru o familie deja numeroasă. Au mai aflat că unul dintre feți suferă de hipoxie, luptând pentru a putea supraviețui. Acest făt era fetița atât de dorită de Chloe și Rohan.

3

Facebook/Six Little Dunstans

Urma o decizie importantă – micuța murea. Pentru a-i salva viața, medicii le-au propus să declanșeze travaliul mai devreme. Însă nașterea prematură putea să pună în pericol viața tuturor copiilor. Mai exista o variantă: fetița trebuia lăsată să moară permițând băiețeilor să se dezvolte mai departe.

4

Facebook/Six Little Dunstans

Părinții au decis să accepte travaliul precoce. Tânăra mămică era sigură că a luat decizia corectă. „Știu, ea este foarte puternică, dacă a reușit să supraviețuiască 28 de săptămâni în astfel de condiții” – spunea Chloe despre fetița sa. Micuții s-au născut peste câteva zile.

5

Facebook/Six Little Dunstans

Tripleții erau foarte mici și slabi. Au rămas internați în spital, unde li s-au făcut transfuzii de sânge. Părinții începuseră să creadă că au făcut alegerea greșită. Însă, din fericire, Rufus, Henry și Pearl se întremau din ce în ce mai mult.

6

Facebook/Six Little Dunstans

Iar, peste câteva săptămâni, familia s-a putut reîntoarce acasă. Bucuria fraților mai mari nu avea limite!

7

Facebook/Six Little Dunstans

O poză emoționantă!

8

Facebook/Six Little Dunstans

I-aș îmbrățișa pe toți dintr-o dată. Urmăriți poziția băiețeilor pe această fotografie. Parcă a-i spune că sunt pregătiți să-și ocrotească surioara de toate primejdiile vieții.

9

Facebook/Six Little Dunstans

Mai rămâne să-i urăm acestei minunate familii fericire, dragoste, sănătate și, cel mai important, răbdare – 5 băieței și o fetiță, cu siguranță, vor răsturna casa cu picioarele în sus. Dacă ți-a plăcut, distribuie această istorie drăguță și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media