Articole Populare

Această micuță se târăște pentru prima dată. Vezi ce va face câinele! Uimitor!

Chiar dacă a ține animalele în casă nu este cel mai igienic lucru, totuși acestea ne sunt de foarte mult folos. Atunci când rămânem singuri acasă și murim de plictiseală, câinii și pisicile fac să ne mai treacă din plictiseală, chiar cu prețul unui tapete zgâriat sau a unui pantof ros.

Îndeosebi de utile sunt animalele de casă pentru copiii mici, pentru care acestea devin primii prieteni. Și nu simpli prieteni, pentru că micuții se dezvoltă mult mai repede și cunosc lumea mai ușor, dacă își petrec timpul cu o pisică sau un câine. Mamelor tinere la fel le este mai ușor să aibă grijă de bebeluș dacă au în casă un animal, pentru că acesta poate fi folosit și în calitate de dădacă gratuită pentru copil!

În acest video vei putea vedea prima interacțiune dintre un bebeluș și un câine. Se pare că cei doi s-au plăcut din prima clipă!

Iar în acest filmuleț vei putea admira o interacțiune dintre o micuță și două pisici, care vădit sunt interesate de noul oaspele din casa lor. Se pare că pisicile au deja concurenți în goana după atenția stăpânei…

Dacă ți-au plăcut aceste video-uri, fă neapărat share prietenilor și rudelor tale de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Don Swift