Articole Populare

Această pisică-degustător are de ales dintre hrana pentru pisici și mâncarea de casă

Pisicile în Japonia sunt foarte iubite și alintate. De altfel, ca și în oricare țară din lume. Cu toate acestea, anume în Japonia pisicile sunt răsfățate în toată puterea acestui cuvânt. Nu crezi? Atunci privește acest video!

Procesul de gătire a hranei pentru pisică poate fi foarte complex și să dureze câteva ore, dacă sunteți bucătar profesionist și doriți să-l hrăniți pe miorlăilă nu cu hrană de la magazin, ci cu bucate de restaurant. Când începi să privești acest video ai impresia că acest tânăr-bucătar gătește pentru sine. Ingredientele pe care le folosește sunt prea bune pentru a le da pisicii, iar bucătarul gătește cu prea mare dedicație pentru a zice că nu gătește pentru sine sau pentru un oaspete. Însă asta doar la prima vedere pare să fie așa. Ar trebui să ne aducem aminte de faptul că japonezii atunci când fac ceva, fie fac acel ceva bine la superlativ, fie nu fac deloc. De aceea nu trebuie să ne mire de loc faptul că tânărul bucătar gătește bucate atât de alese pentru pisica sa.

La sfârșit, când totul este gata, pisica este pusă să aleagă între hrana pentru pisici de la magazin și peștele gătit într-un mod cu totul deosebit. Vezi alegerea pisicii!

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: JunsKitchen