Articole Populare

Acest bărbat părea respectabil și inteligent, până nu a început să facă trucuri pe…

Pe eroul acestui video îl cheamă Vladimir Gheorghievsky. El nu este cântăreț și nici dansator sau acrobat nu este. Vladimir Gheorghievsky un locuitor obișnuit al orășelului Swonsy din Wales, Marea Britanie. El are doi copii și este un om ca toți ceilalți. Cu toate acestea el a decis să vină la concursul britanic de talente.

Vladimir a cumpărat copiilor săi o trampolină și doar pentru a se amuza pe sine și pe copii a început să sară și el pe ea. După ce prietenii lui l-au văzut ce face el pe trampolină, aceștia l-au sfătuit să participe la concursul de talente. Și acest sfat a fost foarte bun, pentru că… Dar mai bine privește singur ce face Vladimir pe trampolină.

Persona cred că Vladimir un mare talent. Pentru a-i face pe spectatori să râdă el folosește doar bufoniada și nimic altceva, lucru care i-a reușit doar lui Charlie Chaplin și lui Buster Kitin. Într-adevăr, ceea ce face acest bărbat poate fi numit umor pur, pentru că el îi poate face pe oameni să râdă fără a apela la elemente perverse sau grosolane. Doar puțini artiști sunt în stare de o astfel de performanță.

Dacă și ție ți-a plăcut bufoniada acestui mega-artist venit din provincie, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Britain’s Got Talent