Articole Populare

Acest bunic trecut de 80 ani s-a săturat să aștepte în aeroport. Reacția lui i-a făcut pe toți să-și scoată telefoanele și să-l filmeze!

Dacă ai zburat vreodată cu avionul, probabil asta ți s-a întâmplat și ție, pentru că asta se întâmplă cu toți. Companiile aeriene au deja o tradiție să-i facă pe pasageri să aștepte mult timp cursa care întârzie. Dacă avionul vine la timp, aceasta este un fel de minune. Dar pentru că minunile se întâmplă foarte rar și de cele mai multe ori în povești, pasagerii în cele mai dese cazuri sunt nevoiți să lâncezească în aeroport.

Așteptarea îi poate scoate pe mulți oameni din sărite. Dar asta e, nu poți grăbi nicidecum un avion să vină mai repede și trebuie să-ți găsești o ocupație între timp.

Și se pare că acest veteran al celui de-al doilea război mondial a găsit ce să facă. În aeroport cânta muzica și bătrânul s-a gândit că nu ar fi deloc rău dacă el ar dansa, ca în tinerețe! El a uitat de durerile de spate și din genunchi și a început să se miște ca un flăcău! Mai mult ca atât, el a agățat și o femeie din personalul aeroportului, pe care și-a prefăcut-o în parteneră de dans! Iată ce înseamnă să fii tânăr în suflet, când ești trecut de 80!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat arată-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kelli Oakley