Articole Populare

Acest berbec a intrat într-o belea. Dar vezi ce a făcut pentru el un bărbat care trecea prin apropiere.

Probabil acest bărbat s-a mirat mult când în timp ce alerga dimineața, a întâlnit un berbec sălbatic rămas blocat lângă un copac. Trebuie de știut, că această rasă de berbeci europeni, supranumită mufloni,  nu atacă oamenii când se întâlnesc cu aceștia, ci preferă să fugă în pădure.

Cu toate acestea, chiar dacă sunt animale nonviolente, muflonii arată destul de periculoși. Într-adevăr, coarnele lor sunt foarte periculoase pentru om. Este nevoie doar de o lovitură făcută din fugă pentru a cauza o fractură gravă omului. Din mișcările lui iuți și nervoase era evident că acest muflon era foarte excitat atât de faptul că a intrat într-o belea, cât și de prezența omului în apropierea lui.

A salva un animal domestic nu este un lucru simplu, cu atât mai mult un animal sălbatic, acțiunile căruia puteau fi neprevăzute și periculoase pentru sănătatea și viața acestui trecător. Cu toate acestea, după 2 minute de efort acest atlet matinal a reușit să elibereze bietul animal. Nu a avut nici el de suferit și nici muflonul. Chiar în clipa când s-a simțit liber muflonul a reacționat așa cum se cuvine lui: a luat-o la sănătoasa în pădure.

Dacă și ție ți-a plăcut această mini-operațiune de salvare, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ViralHog