Articole Populare

A fost salvat din mâna hingherilor, iar acum se întinde să doarmă lângă un bebeluș. Internetul este încântat de această priveliște!

Pointerul englez Nora a avut o viață grea: stăpânii își băteau permanent joc de ea. Din ziua, în care a fost luată de la aceștia, Nora avea întotdeauna un comportament foarte delicat, însă se temea îngrozitor de oameni, lucruri necunoscute și evita contactul cu ele.

6

Instagram/wellettas

Elizabeth Spence din Canada este noua stăpână a Norei. În noul său cămin cățelușa a început treptat să capete încredere în sine. Ea încă se teme de toate obiectele din lume și singurul lucru, care o ajută să-și recapete liniștea, este prezența celui mai mic membru al familiei sale — micuțul Archie. Din momentul, în care Nora l-a cunoscut pe Archie, toți au observat legătura incredibilă dintre ei — o atracție deosebită între băiețel și cățelușă.

20

Instagram/wellettas

Acum Elizabeth are o colecție de fotografii fermecătoare.

21

Instagram/wellettas

23

Instagram/wellettas

24

Instagram/wellettas

Familia Spence a adoptat de la adăpost trei câini și trei pisici. Însă Archie este atașat cel mai mult de Nora, precum și ea de el.

25

Instagram/wellettas

Elizabeth a publicat aceste fotografii pe Internet și pentru ca să arate oamenilor cât de iubitoare și recunoscătoare pot fi animalele luate de la adăpost. În ciuda trecutului său, Nora a rămas gingașă și devotată.

„Mulți oameni stau la îndoială: ei nu știu dacă merită să adopte un astfel de animal. Însă experiența mea arată: câinii salvați pot fi cei mai gingași și mai iubitori. Ei merită să le oferiți șansa spre o viață mai bună” — spune Elizabeth.

26

Instagram/wellettas

Evident, această mămică își supraveghează copilul, când cățelușa se culcă lângă el.

27

Instagram/wellettas

Însă ea nu este îngrijorată în mod deosebit de faptul că Nora îl poate răni pe Archie. Aparent, ea nu este capabilă de așa ceva.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Paw My Gosh, Daily MailInstagram