Articole Populare

Acest cântăreț de stradă își interpreta aria. Dar vezi ce făcea între timp copilul lui în cărucior!

Talentul muzical este asemenea unui virus: este suficient ca cineva din familie să cânte pentru ca după un timp, deja toți membrii familiei să interpreteze piese. Cel puțin așa părere mi s-a creat după ce a m privit acest video.

Eduard Pazhik este un cântăreț profesionist de stradă (dacă îl putem numi așa), care poate fi văzut și ascultat în centrul Krakoviei, în Polonia. Într-o zi destul de înnorată el și-a luat mica fiică pe nume Marianna cu sine și a început ca de obicei să interpreteze ariile sale preferate. Publicul se aduna tot mai mult în jurul său când brusc s-a întâmplat ceva care a captat atenția tuturor spectatorilor…

În timp ce Eduard își cânta piesa, mica Marianna a început și ea să cânte în urma tatălui său. Repetăm: nu să gângurească, ci să cânte! La o vârstă atât de fragedă Marianna poate deja cânta, chiar dacă e încă nu prea poate vorbi! Este uimitor cât de curat și frumos cântă mica Marianna. Este asemenea unui înger!

Dacă și tu ai fost impresionat de vocea acestui înger din cărucior, atunci nu ezita să distribui acest video prietenilor și rudelor pe Facebook. Nu cred că ei vor avea ocazia să vadă ceva mai frumos în viața lor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kamil Litwinowicz