Articole Populare

Când această pereche a ieșit pe scenă, spectatorii au fost profund uimiți. Dar peste 1 minut i-au aplaudat din picioare!

Se pare că atunci când acest duet a apărut pe scenă, juriul nu aștepta să se întâmplă vreo minune. O fată simplă la prima vedere și un băiat cu talie neîngustă, nu au impresionat deloc juriul. Prestația lor a început să devină dramatică atunci când băiatul nu a putut începe să cânte din prima. Dar când totuși el a început să cânte, sala a explodat în aplauze și strigăte aprobative, iar membrii juriului au înțeles că s-au cam grăbit cu concluziile. Ei au început să se privească între ei, bucurându-se că nu au făcut marea greșeală de a elimina acest duet mai înainte de a-l asculta.

Cântărețul modest s-a dovedit a avea o voce de o rară putere, cu care el ar putea ieși direct pe marile scene ale lumii. La fel și partenera s-a adeverit a avea o voce deloc ordinară. Publicul, care a fost luat prin surprindere de acest duet, l-a aplaudat în picioare.

Cu părere de rău, această minunată pereche nu a ocupat locul întâi în concurs. Însă în ciuda acestui fapt, un membru al juriului care are o organizație muzicală proprie, le-a propus un contract de un milion de dolari! Popularitatea care puțin mai târziu a obținut-o această pereche a confirmat talentul lor. Un mare talent cu siguranță ajunge departe…

Dacă și tu crezi că acest duet nu în zadar a primit oferta de un milion de dolari, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Britain’s Got Talent