Articole Populare

Acest husky încearcă să-și convingă sora să-i dea și lui un pic jucăria sa. Ceea ce urmează este absolut adorabil!

Pentru cineva care nu a avut acasă câini, limbajul lor poate fi neclar ori redus la doar două enunțuri: ”Dacă latră – înseamnă că ceva nu e bine, dacă nu latră – înseamnă că totul este ok”. Însă posesorii de câini sau învățat de-a lungul timpului să distingă mult mai multe lucruri în limbajul lor, astfel încât aceștia sunt capabili să traduce într-o limbă omenească absolut totul ceea ce aceștia ”spun”. Și aceasta este mult mai ușor să faci atunci când ”vorbește” un câine inteligent, așa cum este un husky.

Video-ul de mai jos este extrem de amuzant. Un husky încearcă să-și convingă sora să-i dea jucăria ei lui. El nu se ceartă, nu se bate și nu încearcă să fure jucăria: câinele își argumentează cererea, asemenea unui om veritabil! Este incredibil să vezi această scenă!

Desigur, filmulețul a fost subtitrat de oameni care înțeleg limbajul acestor câini, de aceea nu trebui să încerci să faci tu traducerea cu dicționarul sau translatorul Google, pentru că cuvintele lor sunt suficient de neclare. La urma urmei, este totuși un limbaj de animale! Fă-ți o favoare, privește și amuză-te de acest video adorabil!

Dacă ți-a plăcut polemica acestor câini, neapărat distribuie acest video prietenilor și rudelor tale!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: laikathehusky