Articole Populare

Acest jaguar a vrut să-l atace pe îngrijitor pe la spate. Dar tigrul i-a sărit în apărare!

A lucra cu pisicile sălbatice poate părea foarte interesant, dar acest îngrijitor de feline se pare că a uitat că nu are importanță cât de mult cunoști aceste animale, ele oricum rămân animale de pradă care nu vor scăpa niciodată ocazia să vâneze pe cineva.

Eduardo Serio este fondatorul fundației The Black Jaguar White Tiger (Jaguarul Negru și Tigrul Alb) din Mexico. Fundația a fost creată câțiva ani în urmă iar Eduardo cunoaște foarte bine caracterul tuturor felinelor pe care fundația sa le protejează. El se simte foarte bine între acestea iar felinele la rândul lor îl acceptă între ele. De fapt, felinele sunt foarte prietenoase și niciodată de cânt există fundația nu au avut ciocniri în ele. Dar răpitorul oricum rămâne răpitor…

Mai întâi privește în colțul sus-stânga al acestui video. Vei vedea acolo un jaguar care se pitește și este în poziție de atac. Se pare că acesta se pregătește să-l atace pe Eduardo, care stă cu spatele spre jaguar. Și felina pornește din loc! Dar când aceasta se afla la doar câțiva pași de Eduardo, un tigru din apropiere a sărit înspre jaguar. Astfel Eduardo a avut timp să reacționeze și să se ferească de atac.

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Black Jaguar White Tiger Foundation