Articole Populare

Acest măgăruș are doar 8 ore trăite, dar ceea ce face cu codița lui când este îmbrățișat…

Cine a spus că doar animalele de cameră sunt drăguțe? Cu siguranță, trebuie să fie mult mai multe animale adorabile decât cele care ne sunt obișnuite, cum ar fi câinii sau pisicile.

Trăim într-o vreme când fiecare om care are destulă dragoste pentru animale, poate face un animal iubit și cu casă, chiar și o reptilă puțin simpatică. De asemenea, animalele care mai demult erau considerate dezagreabile, acum se bucură de mult mai multă atenție.

Acum pregătește-te de un mare ”Aw!” după ce vei descoperi cât de simpatice pot fi unele specii de animale. Aceste animale au o reputație rea nu pentru că sunt rele în sine, ci pentru că mulți oameni consideră astfel, ca animale leneșe, nervoase și murdare. Un exemplu clasic sunt măgarii. Însă video-ul de mai jos demonstrează că aceasta nu este așa.

Un măgăruș pe nume Pixie este proaspăt venit pe această lume într-o fermă din Texas, și deja e gata să dăruiască dragoste celor din jur. Deja după câteva ore de la naștere, el e gata să iubească pe orice îl întâmpină cu brațele deschise. Și el obține o așa ocazie. O priveliște minunată! Un măgăruș nemaipomenit!

Dacă ți-a plăcut de simpaticul și adorabilul măgăruș Duke, atunci distribuie acest video prietenilor. Cu siguranță ei vor aprecia acest video.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ViralHog