Articole Populare

Acest pastor a devenit donatorul unui prieten. Însă el nici măcar nu și-a imaginat ce urma să se întâmple!

Pastorul Tim Jones din Carolina și cântărețul de gospel-uri Don Herbert s-au cunoscut la un târg caritabil. În acea clipă Tim nici măcar nu și-a imaginat că noul său prieten îi va arăta o adevărată minune. Prietenia întâmplătoare a acestor doi bărbați a fost de mare ajutor, când peste două săptămâni muzicantul a fost internat în spital. Herbert a fost diagnosticat cu insuficiență renală extrem de acută și sărmanul avea nevoie de un transplant urgent de rinichi. Din păcate, rudele și apropiații erau incompatibili. Familia căuta cu disperare un donator, iar pastorul altruist le-a propus ajutorul său. După cum s-a adeverit, rinichiul lui se potrivea perfect cu organismul prietenului lui. Însă acest fapt reprezintă doar o jumătate de minune. Cel mai interesant lucru s-a întâmplat mai târziu!

Începuse operația. Medicii își manipulau instrumentele, efectuând pașii necesari și deodată unul dintre ei a descoperit ceva neplanificat. Una dintre arterele lui Tim, care până în momentul operației era ascunsă după rinichi, era afectată de un anevrism. Vasul de sânge era extrem de subțire și se putea rupe în orice moment, curmând viața pastorului. Medicii au fost nevoiți să lucreze de două ori mai mult decât planificaseră, însă astfel ei au salvat viața ambilor pacienți!

După intervenția chirurgicală sănătatea bărbaților nu mai era în pericol și ei repede s-au însănătoșit. Tim consideră că situația incredibilă din timpul operației a avut loc cu ajutorul lui Dumnezeu. Dacă pastorul ar fi refuzat să-și ajute aproapele, atunci ucigașul său interior și nevăzut i-ar fi adus pedeapsa cuvenită. Iar astfel ambii prieteni sunt vii și sănătoși. Arată această istorie nemaipomenită prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media