Articole Populare

Acest pescar nici nu-și putea imagina că va găsi asta ASTA în stomacul acestei vietăți!

Martori ai unei minuni nu suntem doar atunci când vedem cum se naște un om. Toate nașterile sunt frumoase, indiferent să vorbim despre nașterea animalelor terestre ori a celor acvatice, ori a creaturilor care nu ne atrag deloc atenția. Ciclul vieții continuă, chiar dacă nu vedem toate etapele lui.

Noi nu găsim toate animalele la fel de adorabile. Mai mult chiar decât atât, unele ne trezesc repulsie. Batoideele nu prea sunt iubite de toată lumea, însă cu toate acestea ele sunt niște făpturi fascinante și acest fapt l-a făcut pe pescarul din video-ul de mai jos să dea o mână de ajutor unei astfel de făpturi.

Calvin Conger pescuia împreună cu tatăl său, Terry, când a prins o batoidee însărcinată. El deja avea de gând să o folosească ca momeală, însă când s-a uitat mai atent la acest pește a văzut ceva incredibil și a fugit după camera de filmat: batoideea prinsă era în durerile nașterii și trebuia să aducă pe lume doi pui. Deci Terry a ajutat-o pe mamă să nască, apăsând încet pe burta peștelui. Totul s-a petrecut în mai puțin de două minute. Toate trei batoidee, mama cu cei doi pui ai săi, au fost reîntorși înapoi în apă.

Dacă ai găsit acest video neobișnuit, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Barcroft TV