Articole Populare

Acest porc spinos poate fi netezit doar în mănuși, dar privește cât de mult îi place asta!

Acest porc spinos locuiește în Alaska, într-un centru de protecție a animalelor. Din cauza caracterului său foarte adorabil și a dragostei de a fi netezit, toți oamenii din acest centru iubesc să se joace cu el și să-l mângâie.

Dar există o problemă. Porcii spinoși pot fi neteziți doar în mănuși de cauciuc dur, pentru că acele acestor animale sunt toxice și intră adânc în piele. Însă acest porc spinos e gata să rabde și mănușile de cauciuc, doar pentru a fi netezit. Doar privește câtă plăcere îi provoacă lui acest lucru!

Nu-i așa că deși este un animal sălbatic deloc obișnuit, totuși acest porc spinos este foarte drăguț? El chiar cere să fie netezit! Mi-aș dori și eu un asemenea ”cățeluș”. El emană multă energie pozitivă în jurul său.

Dacă și tu ai admirat acest purceluș spinos foarte simpatic, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale. Cu siguranță, ei nu am mai văzut vreodată așa ceva! Și chiar dacă au văzut (pentru că dacă de căutat bine pe Internet mai poți găsi filmulețe cu animale exotice adorabile), atunci acest video oricum îi va face să aibă o dispoziție bună pe tot restul zilei.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Руслан Базаов