Articole Populare

Acest tablou din 1533 a fost dat pentru mult timp uitării. Însă cineva l-a privit sub un alt unghi și a descoperit…

Hans Holbein cel Tânăr este unul din cei mai mari pictori germani. Unul din tablourile sale l-a inspirat mai târziu pe Dostoievsky la scrierea unuia dintre cele mai celebre romane ale lumii, Idiotul. În timpul vieții, Hans Holbein a fost pictorul de curte al lui Heinrich al 8-lea. Astăzi vom vorbi despre una din creațiile sale din acea perioadă. Este vorba de tabloul ”Solii”, în care celebrul pictor a lăsat urmașilor un mesaj ascuns…

Când privești acest tablou poți observa în planul din față doi bărbați bine îmbrăcați, iar mai jos un obiect straniu de o formă alungită. Mult timp oamenii nu puteau înțelege ce este acest obiect, până în momentul când cineva s-a uitat la tablou sub un unghi foarte ascuțit. Ceea ce a descoperit în acel moment este suficient de groaznic și te face să nu te simți bine. Privește acest video pentru a înțelege despre ce este vorba.

Astfel de tablouri ne relevă faptul că arta poate fi o disciplină care ne solicită atenția la maxim și ne spună că tot ceea ce este pictat într-un tablou are un rol și un mesaj aparte.

Dacă și ți-a plăcut misterul dezvăluit al acestui tablou, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: WorldScott.com’s Video Wonders → http://d.ro/