Articole Populare

Acest tată nu dorea să danseze, însă fiica lui a insistat… și el i-a surprins pe toți!

Foarte mulți copii se rușinează de părinții lor când aceștia încearcă să danseze în public. Ei adesea fug și se ascund într-un colț întunecos, încercând astfel să nege orice legătură de familie. Și dacă să fim sinceri, uneori acești părinți chiar pot fi blamați, pentru că ei uneori au tendința de a-și supraestima capacitățile de dansator și sfârșesc prin a prezenta publicului un spectacol ridicol. Sau poate aceasta se întâmplă doar cu mine. În orice caz, cu siguranță aceasta nu e cazul tatălui din video-ul de mai jos, care e cunoscutul comedian Mike Hanley.

La a 12-a zi de naștere a fiicei sale, Jessica, ea și-a surprins oaspeții dansând împreună cu tatăl ei. Și să mă credeți pe cuvânt, toți copiii au fost impresionați de dansul domnului Hanley, pentru că el într-adevăr poate să-și miște bine corpul în ritmul dansului.

Oare nu este aceasta foarte frumos, să vezi că tatăl dansează împreună cu fetița sa? Cu siguranță, Jessica și tatăl ei au format o trupă de dans bună.

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci nu ezita să-l distribui pe Facebook prietenilor tăi. Poate atunci, când prietenii tăi vor vedea acest video, vor începe și ei să danseze cu copiii lor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: standupmikehanley