Articole Populare

Acest bebeluș arde de nerăbdare să încerce gustul pireului din broccoli. Dar apoi regretă instantaneu!

Când ai fost mic ți-au plăcut legumele? De exemplu eu (și ca mine au fost foarte mulți) nu le putem vedea în ochi, iar dacă și le mâncam, atunci doar de frică ori de rușine…

Nu se știe de ce, dar copiii mici nu pot tolera legumele fierte, cel puțin o parte din ele. La unii intoleranța pentru legume fierte este atât de mare, încât o păstrează și la maturitate (aduceți-vă aminte dacă vă place ceapa fiartă) ;).

Imaginează-ți pe o clipă că ești din nou bebeluș iar părinții îți dau să mănânci un pireu verde, care arată destul de atrăgător și seamănă să nu fie rău la gust. Tu cu încredere (pentru că nu crezi că părinții îți pot da ceva rău) deschizi gura ca să guști pireul și apoi vine marea dezamăgire… Ai fost trădat! Părinții ți-au dat o mâncare necomestibilă!

La fel a pățit și acest bebeluș. El cu nerăbdare aștepta să guste pireul din broccoli, dar în scurt timp a regretat acest lucru. Oare cum au putut părinții proceda cu el atât de rău?! Nu-i nimic, el va mai crește și va avea tip să se răzbune.

Dacă ai fost amuzat de reacția acestui bebeluș, neapărat distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Rob Hemmerle