Articole Populare

Acesta este câinele obsedat de veverițe! Este suficient să rostești ”veveriță” și începe frenezia!

Veverițele sunt niște animale foarte simpatice. În copilărie cu toții am iubit să alergăm după ele și eram impresionați de abilitatea lor de a urca pe copaci, pe care o invidiam cu toții. Iar acei dintre noi care au putut prinde o veveriță erau priviți ca oameni influenți, demni de admirat și urmat.

Este imposibil să nu iubești aceste animale, pentru că nu poți asocia nimic rău cu ele. Din contra, ele au fost ca niște modele pentru noi, pentru că eau foarte rapide și inteligente. Însă nu totul este atât de simplu. Se pare că există indivizi care urăsc aceste animale de moarte. Și le urăsc atât de mult, încât chiar și atunci când aud cuvântul ”veveriță” se umplu de ură și cad în frenezie. Vezi acest video pentru a te convinge!

Nu se știe de ce, dar acest câine are el ce are cu veverițele. Când stăpânul lui îi povestește la ureche despre ele (echivalentul pentru veveriță în engleză este ”squirrel”) câinele începe să se tulbure și să acumuleze ură față de ele, chiar dacă în apropiere nu-i nici o veveriță. Un comportament foarte ciudat și hilar în același timp!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat arată-l prietenilor tăi pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: yblt