Articole Populare

Acești câini urmau să fie eutanasiați… Însă viața lor a fost salvată de o postare de pe Facebook!

Când adopți un animal de companie, în primul rând trebuie să înțelegi ce responsabilitate uriașă îți asumi, deoarece animalul domestic este încă un membru al familiei, care își iubește nespus de mult stăpânii și are nevoie de grija și susținerea lor.

Nu trebuie să evaluezi similar toate situațiile, care se pot întâmpla pe parcursul vieții. Însă dacă animalul ajunge în stradă numai pentru că a devenit o povară pentru stăpânii săi, aceasta este o adevărată tragedie. Soarta ulterioară a acestor creaturi poate fi ușor anticipată…

Această istorie a avut loc într-unul dintre adăposturile americane pentru animale. Conform regulilor acestei instituții, dacă într-o anumită perioadă de timp animalele nu sunt adoptate, ele sunt eutanasiate. Aceeași soartă le aștepta și pe cățelușele Kala și Keira. În ziua, în care aceste patrupede urmau să fie eutanasiate, conducătorii adăpostului au postat pe Facebook o fotografie cu ele și următorul mesaj:

Dacă nimeni nu ne va salva, vom fi despărțite pentru totdeauna.

Această informație s-a răspândit ca fulgerul pe Internet. Unele persoane erau pregătite să transfere bani pentru întreținerea animalelor. Însă cel mai important eveniment s-a întâmplat peste 2 ore de la publicarea fotografiei. Unul dintre localnici a venit la adăpost și a adoptat cățelușele.

Postarea de pe Internet a fost reînnoită: „Nu putem exprima prin cuvinte fericirea, pe care am simțit-o, când aceste două cele mai bune prietene au fost salvate!”

Acum sunt sigur că rețelele de socializare pot fi folositoare. Iar tu, utilizându-le, poți distribui acest articol prietenilor și cunoscuților tăi!

.

Autor text: Perfect Media