Articole Populare

Acești miri ar putea fi invidiați chiar și de cei mai bogați monarhi. Asemenea lux nu cred că ai mai văzut!

Există o mulțime de stereotipuri despre romi. Să creadă în ele sau nu — este alegerea fiecărui om. Însă există un șablon, de care nimeni niciodată nu se îndoiește: romii se pot distra la sărbători în așa fel, încât nu pot fi priviți fără invidie. Și acesta este adevărul pur!

Recent pe Internet s-a răspândit un filmuleț despre nunta unor romi din Slovacia. Doar privește-i pe acești miri fericiți! Ei ar putea fi invidiați chiar și de cei mai bogați monarhi din lume.

Sărbătoarea a fost minunată! Mesele erau pline cu delicatese, iar costumele tinerilor căsătoriți — impresionant de fastuoase.

Nunta lui Lukas (20 ani) și Evka (19 ani) a durat 4 zile și a costat 35.000 de euro. Doar rochia miresei a fost cumpărată cu 1000 de euro.

Pe parcursul întregului eveniment părinții mirilor au oferit personalului de deservire bacșișuri generoase, iar mireasa a fost îmbrăcată într-o adevărată rochie de bani!

De fapt, dacă am spune că sărbătoarea a fost reușită, este ca și cum nu am spune nimic. Doar privește toate aceste bogății!

Eu, desigur, sunt impresionat, însă aș avea o singură întrebare: merită să cheltui atât de mulți bani în doar patru zile? Poate era mai bine, dacă-i foloseau pe ceva mai valoros? Spre exemplu, caritatea nu a fost încă anulată.

Iar tu ce părere ai despre această nuntă? Și nu uita să împarți informațiile interesante cu prietenii tăi — distribui-le acest video.

.

Autor text: Perfect Media