Articole Populare

Acești oameni au venit să filmeze râul, dar habar nu aveau ce urma să se întâmple!

Mii de oameni din toată lumea visează să ajungă în China, pentru a putea vedea renumitul râu CianTan în timpul fluxului. Anume atunci poți deveni martor al unei adevărate minuni naturale: o masă imensă de apă care se mișcă cu viteza de 40 km/h și care formează valuri de 8-9 metri în înălțime!

Cele mai mari valuri se formează în câteva zile speciale din an, anume atunci când Pământul, Luna și Soare se aliniază. În aceste zile pe malurile râului se adună mii de oameni, pentru a putea admira și filma acest fenomen natural neobișnuit. Acum privește ce s-a întâmplat cu acești turiști care s-au adunat aici!

Mulți din ei au venit de la mii kilometri distanță pentru a putea vedea pe viu stihia nebunatică, însă în final au fost acoperiți de apă! Din fericire, poliția patrula în acest sector și oamenii au fost atenționați cu privire la acest pericol, de aceea nimeni nu a avut de suferit. Ce-i drept, unii dintre aceștia au plecat complet uzi acasă. În schimb, au văzut așa priveliște neobișnuită!

Dacă și tu ai fost impresionat de forța naturi dezlănțuite, atunci nu ezita să trimiți acest articol prietenilor și rudelor pe Facebook. Poate data viitoare anume ei vor fi cei care vor fi acoperiți de valurile râului CianTan!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: WouMax