Articole Populare

Antrenor ca acesta – unul dintr-un milion. Pare a fi mai degrabă un fan înflăcărat!

Mulți vor cădea de acord cu afirmația că lucrul de pedagog nu e unul deloc ușor. Un profesor bun nu e doar acela care poate explica pe înțelesul ucenicului o informație complicată. Omul, care vrea să fie demn de numele de pedagog, trebuie să devină pentru ucenic ca o rudă apropiată, ca un membru de familie. El împreună cu ucenicul său trebuie sincer să se bucure de succesul acestuia și la fel să se întristeze nefățarnic când ucenicul nu a reușit ceva. El e omul care în orice situație trebuie să fie gata a veni în ajutor cu suport moral și pedagogic. Discipolii unor astfel de pedagogi păstrează legătura cu astfel de oameni chiar și după finisarea studiilor.

Antrenorul din video-ul de mai jos se pare că este anume un așa tip de om. El este atât de emoționat în timp ce ucenicul său făcea exercițiul la bară, încât ai putea crede că e tatăl sportivului. Dacă nu ar fi avut însemnele de antrenor, privind dintr-o parte, s-ar părea că e un fan înflăcărat.

Cu siguranță, fiecare sportiv și-ar dori un astfel de antrenor. Un pedagog ca acesta va putea insufla discipolului o voință de fier pentru a câștiga. Cu un așa antrenor poți răsturna și munții Olimpului. Dar tu ai avut un pedagog asemenea? Dacă da, scrie-ne în comentarii cum îți insufla el dorința de a învinge.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Moreidea Savin