Articole Populare

Aparent, aceasta este o fată obișnuită. Sunt sigur că nu vei reuși să ghicești care este particularitatea ei!

Abia aștept să aflu ce părere ai! O blondă prostuță? Nu. Într-adevăr, nu prea ai indicii. La prima vedere această domnișoară nu se deosebește de celelalte tinere. Însă ea este deșteaptă și, fii de acord, foarte simpatică.

Aceasta este Xenia Bezuglova din Rusia. Ea are 32 de ani și s-a născut în orașul Leninsk-Kuznetsky din regiunea Kemerovo. În 1984 familia ei s-a mutat în satul Volno-Nadejdinskoe din Ținutul Primorie. Ea a studiat managementul la Academia Umanitară Contemporană.

Tânăra se implică mult în activitățile sociale și mereu participă la diverse evenimente din acest domeniu. Aparent, ea duce o viață obișnuită…

În 2013 Xenia Bezuglova a devenit fericita deținătoare a titlului „Miss World”. Totul pare minunat, însă…

Ea a participat la concursul frumoaselor în scaune cu rotile, în care este imobilizată după un accident rutier nefast.

Xenia este una dintre primii inițiatori ai proiectului „Un oraș pentru toți”. Ea a cercetat fiecare părticică din Moscova, verificând dacă acestea sunt adecvate pentru a fi utilizate de persoanele cu handicap. Spre exemplu, datorită Xeniei și echipei ei, strada Maroseika a devenit accesibilă pentru oamenii cu dizabilități. 

Văzând atitudinea omului față de persoanele cu dizabilități, poți înțelege, care este nivelul lui de cultură și educație. În ultimii ani, Moscova a făcut un pas înainte în acest plan” — spune Xenia.

Xenia Bezuglova și Nick Vujicic

Exemplul Xeniei merită urmat. Câtă tărie de caracter trebuie să ai, pentru ca, în ciuda tuturor dizabilităților, să-i ajuți pe alții? Povestește-le prietenilor tăi despre această tânără curajoasă.

.

Autor text: Perfect Media