Articole Populare

Atunci când stăpâna a văzut ce face pisica ei, nu își putea crede ochilor!

Probabil fiecare dintre noi are câte un prieten sau o cunoștință care are trăsături de caracter ori comportament ca al pisicilor. Desigur, nu avem în vedere obiceiul de a zgâria mobila sau de a roade covorul. În schimb, iubim să comparăm frumusețea și eleganța unor oameni cu a pisicilor.

Dar adevărul este că orice analogie este reciprocă. Dacă unii oameni seamănă cu pisicile, atunci de ce nu ar exista și pisici care ar semăna cu oamenii? Trebuie să știi că există și așa ceva. Iar acest pisoi roșcat confirmă cele spuse de noi.

Stăpânii lui încă demult au observat că acesta are un obicei foarte amuzant și neobișnuit pentru pisici. Iar de această dată stăpâna a reușit să și filmeze acest obicei al pisicii sale. Doar privește ce face această pisică? Ai mai văzut vreodată așa ceva?

Acest roșcat stă așezat pe scaun la fel ca oamenii, pe fund, cu picioarele suspendate. Dacă ar mai da și din picioare cum face noi… În orice caz și așa nu e rău. Ba e chiar foarte bine și amuzant. Nu-i așa?

Dacă și ție ți-a plăcut cum stă așezată această pisică, atunci distribuie pe Facebook acest video. Prietenii tăi vor râde cu poftă după aceasta!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ViralHog