Articole Populare

Au pus camere în saloanele acestui spital. Ce au descoperit i-a șocat. Privește ce făcea acest bărbat bătrânilor!

Acest bărbat s-a angajat ca asistent nu doar pentru a fi aproape de oamenii care aveau nevoie, ci din dragostea pentru oameni și pentru a face un bine, din dorința de a ajuta și de a fi mereu aproape de oameni. A început să facă din ce în ce mai multe lucruri pentru societate și a început să iubească ceea ce făcea, a început să-și iubească meseria, iar în scurt timp iată ce rezultate a început să livreze.

Ceea ce făcea el avea un secret. Nimeni nu știa ce făcea el, acest fapt până s-au băgat camere în saloanele spitalelor pe care el le vizita. Privește ce s-a întâmplat!

Bucuria cu care acest bărbat își făcea meseria schimba totul în jurul său. Pur și simplu făcea lumea să se simtă mai bine prin intermediul muzicii. El cânta mereu, le cânta oamenilor și aceștia se însănătoșeau mult mai rapid, având o dispoziție pozitivă și fiind mereu bine dispuși.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca muzica să creeze un astfel de ambient pentru ei și dezvoltarea lor să fie ajutată atât de mult de către muzică. Privește cum a găsit acest bărbat succesul!

Video Nr.1

 

 Video Nr.2

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Los Angeles Times