Articole Populare

Caii aruncau bulgări de zăpadă, când brusc unul dintre ei a făcut asta! Râzi cu lacrimi!

Trăim acum în împărăția iernii. În jur totul este alb, curat și frumos și este o adevărată plăcere să te afli afară. Asta dacă nu trebui să cureți un metru grosime de zăpadă din curte. Dar chiar și așa iarna este frumoasă. În care alt anotimp al anului copiii sunt la fel de bucuroși? Și primăvara și vara este frumoasă, însă doar iarna este asociată cu magia și doar ea posedă atmosfera de sărbătoare.

De asemenea, doar în acest sezon poți arunca cu ceva în oameni fără a lua după asta bătaie. Avem în vedere bulgării de omăt! Nu de puține ori am fost martori cu oameni necunoscuți în stradă se aruncau cu bulgări de zăpadă doar pentru a se distra!

Și pentru că iarna este asociată cu sărbătorile și publicitatea calitativă, astăzi îți propunem o reclamă foarte amuzantă a companiei Budweiser. Ea are deja mai mulți ani, cu toate acestea este o mare plăcere să o privești și în prezent. Oare ce poate fi mai drăguț și amuzant decât cai care se joacă în zăpadă și se bat cu bulgări? Există așa ceva: mai plăcut decât să arunci în cineva cu un bulgăre de zăpadă, este să-l îngropi cu totul în omăt!

Dacă ai apreciat această reclamă, arat-o și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Rebel or Obey