Articole Populare

Câinele – cel mai amuzant prieten al copilului, iar acest video demonstrează asta!

Un câine matur și un copil mic se împacă de minune. Animalul va fi pentru micuț un prieten fidel, o dădacă grijulie și un tovarăș de joacă. În drumul său spre cunoașterea lumii, copilul nu va găsi un camarad mai bun decât un câine. Cineva ar putea spune că în procesul de joacă câinele l-ar putea mușca pe micuț sau în alt mod să-i pună viața în pericol. Însă astfel de cazuri au loc foarte rar. Câinii nu își bat țâncii, însă mulți părinți fac asta cu propriii copii…

Din contra, mulți părinți observă că atunci când câinii să joacă cu copiii lor mici, aceștia sunt extrem de atenți cu ei. De asemenea, ei cu mare poftă fac totul de trucuri doar ca să-i amuze pe copii. Uneori, ei sunt atât de toleranți cu copii, încât rămân calmi chiar și atunci când aceștia de iau mâncarea. Nu recomandăm părinților să încerce acest lucru, însă astfel de cazuri sunt foarte răspândite.

În acest video ți-am pregătit o compilație de video-uri care demonstrează că anume câinele este cel mai amuzant prieten al micuților. Câinii adoră să se afle în compania copiilor și să îi distreze gratuit!

Dacă ți-a plăcut acest video, atunci neapărat fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: PawMyGosh