Articole Populare

Camera de filmat l-a surprins pe acest băiat făcând asta în timpul meciului! Prezentatorii mureau de râs!

Nu-i așa că ai frică de camerele de filmat? Dacă da, acest lucru nu este deloc straniu sau rușinos, pentru că foarte mulți oameni au frică de a da interviuri sau a se filma. Aceasta se întâmplă de multe ori din cauza că nu dorim să apărem într-o ipostază jenantă sau să ne facem de râs. În plus, nu dorim să fim luați prin surprindere, pentru că în aceste momente putem deveni foarte ridicoli.

Acest video a fost făcut în timpul unui meci de baseball din Statele Unite. Meciul se difuza la TV și cum se întâmplă de fiecare dată pentru acest gen de emisii, din timp în timp camere de filmat își îndreptau obiectivul spre spectatori pentru a le surprinde activitățile. În cele mai dese cazuri în aceste clipe poți vedea fani înflăcărați care scandează cuvinte de susținere pentru echipa preferată, însă nu și de această dată!

Camera a fost îndreptată pentru un moment spre un băiat care pur și simplu privea meciul. În momentul când a înțeles că este filmat, băiatul a tresărit de emoție, fapt care i-a amuzat pe prezentatorii meciului. Totodată cameramanii au insistat și au continuat să-l filmeze pe băiat, care acomodându-se cu camera a început deja să flirteze cu aceasta! Vezi acest video amuzant până la capăt!

Dacă ți-a plăcut filmulețul, neapărat distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Good Morning America