Articole Populare

Când bătrânica a fost găsită de poliție, ea avea două plase. Ce era în ele te va emoționa până la lacrimi…

Această istorie încurcată s-a întâmplat la jumătatea lunii septembrie în Pusan, Coreea de Sud. Ofițerul Puk, care și-a început serviciul într-una dintre secțiile locale de poliție la începutul anului, se simțea foarte obosit după masa de prânz. El ar fi vrut să ațipească, însă brusc a primit un apel telefonic. Șeful lui l-a anunțat despre o bătrână ciudată, care de jumătate de oră rătăcește prin împrejurimi.

Pak nu avea timp de pierdut. Trebuia să acționeze! Ofițerul a urcat în mașină și a plecat spre locul indicat. Probabil bătrâna pur și simplu s-a rătăcit și el, un reprezentant responsabil al organelor legii, putea foarte ușor să rezolve această problemă.

Când Puk a ajuns la locul cu pricina, a văzut o femeie vârstnică, care ducea două plase mari…

Bătrâna nu putea răspunde la niciuna dintre întrebările polițistului. Cine este? Unde locuiește? Încotro merge? Ea repeta neobosită același lucru: „Fiica mea naște.” Însă ea nici măcar nu știa să spună numele fiicei sale. Femeia arăta tulburată și strângea cu putere plasele la piept.

Mai târziu s-a aflat că bătrâna suferea de boala Alzheimer și deseori avea probleme cu memoria. Cazul era mult mai încurcat decât crezuse Pak.

Deoarece bătrâna nu-i putea spune ofițerului nimic util, el a fost nevoit să caute niște indicii, care l-ar fi ajutat să clarifice acest caz. Însă un mic detaliu i-a atras atenția — femeia era încălțată în papuci de casă. Deci, ea locuia undeva prin apropiere. Pak i-a făcut bătrânei o poză cu telefonul său și a început să o arate trecătorilor.

Pak a rugat-o pe bătrână să meargă cu el la secția locală de poliție ca să se odihnească puțin și să pună jos plasele grele. Dar când ofițerul i-a propus să le pună pe podea, ea s-a înviorat și a început să protesteze. Deci, în acele plase se afla ceva foarte important.

Peste câteva ore polițiștii au reușit să găsească un om, care a recunoscut-o pe bătrână. Pak a aflat unde locuiește, numele ei și chiar și adresa maternității, unde era internată fiica ei.

Câțiva ofițeri au însoțit-o pe bătrână la maternitate, pentru ca ea să-și poată vizita fiica și nepotul nou-născut. În sfârșit, atât bătrâna, cât și polițiștii puteau respira liniștiți. Cu zâmbetul pe buze, bunicuța a început să despacheteze plasele. Ceea ce era în ele i-a determinat să lăcrimeze chiar și pe curajoșii ofițeri. De fapt, acolo se aflau supă, orez și legume. În Coreea supa fierbinte de alge se dă de obicei femeilor lăuze, deoarece algele sunt bogate în nutrienți, care contribuie la recuperarea organismului.

Bătrâna a scos mâncarea și i-a propus fiicei sale: „Mănâncă, fă-te bine, draga mea.” Fata a început să lăcrimeze… Polițiștii au devenit martorii unei scene foarte emoționante.

Această istorie mai demonstrează o dată că dragostea maternă nu are limite. Nici măcar o boală severă nu poate deveni o piedică pentru aceasta. Dacă această povestire te-a emoționat, distribui-o prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media