Articole Populare

Când ele s-au născut, medicii nu și-au putut crede ochilor. Doar privește-le mânuțele!

Nașterea unui copil este o mare bucurie pentru orice familie. Însă uneori trebuie să lupți pentru viața micuțului, ceea ce presupune un mare stres. De asemenea, mulți părinți devin stresați, când află că urmează să aibă grijă de doi sau chiar mai mulți bebeluși. Nu este de mirare, dar eu cred că în astfel de situații trebuie să ne bucurăm și mai mult. Cred că o familie din Ohio ar fi în totalitate de acord cu mine. Acești oameni au aflat că vor avea gemeni. Însă mai târziu ei au avut și motive de îngrijorare, deoarece gemenii lor erau „mono mono” — copiii împărțeau același sac amniotic și trebuiau urmăriți cu multă atenție, deoarece cordoanele ombilicale ale surioarelor (urma să se nască două fetițe) se puteau încurca, împiedicându-le respirația. Însă când micuțele s-au născut, medicii au văzut ceva foarte amuzant…

Incidența unor astfel de gemeni este foarte mică. De asemenea, medicii au fost nevoiți să separe de sine stătători sacul amniotic și placenta.

Când s-au născut micuțele, toți au văzut că ele se țineau de mâini…

Travaliul a avut loc în săptămâna 33 de sarcină. De aceea, micuțele au fost conectate la aparatul de ventilare artificială a plămânilor. Însă, peste puțin timp, ele au început să respire de sine stătător. Părinții erau nespus de fericiți.

Între timp fetițele au mai crescut și sunt cele mai bune prietene. Mămica lor spune: „Micuțele plâng și râd în același timp și nu este ceva uimitor, pentru că ele își vor petrece toată viața așa cum s-au născut: ținându-se de mâini…”

Ne rămâne doar să le dorim fetițelor să fie sănătoase și să-și bucure părinții în timp ce cresc. Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor tăi!

.

Autor text: Perfect Media