Articole Populare

Când mama a cinci copii a fost dusă la spital, acești polițiști au făcut o adevărată faptă eroică.

În fiecare țară oamenii au o anumită atitudine față de apărătorii ordinii publice. În unele locuri un om în uniformă inspiră frică și chiar dacă nu ai săvârșit vreo faptă rea, ți se strânge inima, când vezi trecând o patrulă. Iar în alte părți poliția se bucură de încrederea și respectul tuturor. Chiar mai mult, în multe țări, pe lângă faptul că mențin ordinea publică și arestează răufăcătorii, polițiștii își oferă ajutorul în cele mai imprevizibile situații.

Fapta recentă a doi polițiști din orașul Eindhoven (Olanda) a determinat o amplă discuție pe Internet, pentru că acești bărbați au jucat un rol cu totul neașteptat pentru profesia lor!

Fiind la serviciu, polițiștii au observat o ambulanță, care s-a oprit lângă o casă. Ei s-au apropiat ca să afle ce s-a întâmplat și dacă este necesar ajutorul lor. După cum s-a adeverit, la urgențe sunase o mamă cu 5 copii, deoarece îi scăzuse glicemia până la o valoare critică. Pentru a i se oferi ajutorul necesar, femeia trebuia dusă la spital.

Problematic era faptul că copiii trebuiau să rămână nesupravegheați timp de câteva ore. Soțul suferindei nu putea părăsi mai devreme locul său de muncă, iar rudele lor locuiau în alt oraș și din această cauză nu puteau să ajungă repede la ei. Atunci polițiștii au hotărât să-și ofere ajutorul și au rămas să supravegheze copiii.

Apărătorii ordinii publice au demonstrat cele mai bune calități părintești. Pe lângă faptul că s-au jucat cu micuții, ei nu au uitat să-i hrănească la timp și să spele după aceasta vesela. Anume în acest moment unul dintre polițiști a făcut o fotografie, care în scurt timp a adunat mai mult de 100.000 de Like-uri pe pagina oficială de Facebook a Poliției din Eindhoven.

Poate că această faptă nu este plină de supereroism, însă o astfel de atitudine față de profesie este echivalentă cu o mică faptă eroică! Dacă această istorie drăguță te-a impresionat, distribui-o neapărat prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Facebook — Politie Eindhoven