Articole Populare

Când toată clădirea a fost cuprinsă de flăcări, o mamă și copilul ei nu aveau decât o singură cale de salvare…

Christina și Tyler Simoes locuiesc în orașul Haverhill din statul Massachusetts. Cu puțin timp în urmă, ei închiriau un apartament într-un bloc cu 3 etaje (la ultimul etaj), în care locuiau împreună cu fiul lor Camron. Această familie era foarte fericită. Însă, într-o zi, ei au avut de înfruntat un necaz…

În timp ce soțul Christinei era la serviciu, în blocul lor a izbucnit un incendiu. Femeia n-a simțit de la început mirosul de fum. Iar când a înțeles ce se întâmplă etajele inferioare erau deja cuprinse de flăcări.

1

Focul se răspândea foarte rapid, iar timpul pentru salvarea vieților lor devenea din ce în ce mai scurt. Flăcările s-au extins până la scară, blocând calea de ieșire. Aparent, nu mai existau soluții pentru această situație îngrozitoare…

Atunci Christina a hotărât să facă un gest disperat. Ea și-a înhățat fiul de 18 luni și a sărit de la balcon!

2

Această mămică și-a ales conștient direcția de cădere, pentru a ameliora lovitura fiului său. Căzând de la înălțimea de 9 metri, Christina și-a fracturat câteva vertebre… Dar cel mai important este faptul că Camron a rămas nevătămat!

Christina i-a spus fiului său să fugă cât mai departe de casă, pentru că peste ei puteau să cadă fragmente din clădirea incendiată. Iar ea, încetișor, se târa după el.

3

Eu nu consider că aceasta era unica cale de scăpare. Pur și simplu nu exista o altă soluție. Știam că, dacă nu vom sări, urma să murim” – a relatat ea jurnaliștilor.

Christina și Tyler au pierdut tot ce aveau în acel incendiu. Dar principala lor comoară a rămas intactă!

4

În prezent, eroina noastră se recuperează într-o clinică locală. Ea a suferit traumatisme severe și, la început, medicii presupuneau că ea nu va mai putea merge. Dar, după câteva operații, Christina a început să se însănătoșească.

5

Fapta Christinei Simoes a uimit mulți oameni. Dacă și tu ai fost atins de destinul acestei mame curajoase, distribuie povestea ei prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Daily Mail