Articole Populare

Cea mai originală metodă de a distra oaspeții până se gătește comanda. Este imposibil să te plictisești!

Atunci când vii la cafenea sau la restaurant, nu de puține ori trebuie să aștepți mult timp până comanda ta se gătește. Însă administrația restaurantului francez ”Le Petit Chef” (Micul Bucătar-Șef) a avut o abordare foarte creativă față această problemă arhi-răspândită.

Ei au decis să-și distreze oaspeții în acest timp. Și nu într-un mod banal cu muzică ori ceva de acest gen, ci apelând la proiectoare și animație. După ce oaspeții restaurantului fac comanda, direct pe farfuria lor începe a se derula un adevărat show! Oaspeții pot vedea cum se gătește mâncarea comandată! Desigur, atunci când vezi cum direct la tine în farfurie o bucată de carne se gătește la foc deschis, de plictiseală nu poate fi nici vorbă.

Probabil după un astfel de show bucatele par de două ori mai gustoase. Într-adevăr, atunci când vezi cu ochii tăi cum se gătește comanda ta, apare sentimentul de participare la acest proces și din această cauză mâncarea devine și mai gustoasă! În afară de aceasta, nici copii nu au timp pentru mofturi, pentru că ei sunt distrați de acest show cu animație.

Dacă și ție ți-a plăcut această idee super-genială de a distra oaspeții unui local, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Skullmapping