Articole Populare

Ceea ce s-a întâmplat la această nuntă i-a făcut pe toți oaspeții să plângă… Este de neuitat!

Nunțile sunt sărbători ale fericirii însă uneori aici poți vedea și lacrimi… Dar spre bucuria noastră, de cele mai multe ori aceste lacrimi sunt de fericire și emoție.

La această nuntă probabil nu fost nici un bărbat și mai ales femeie care să nu plângă, ori cel puțin să-și poată stăpâni lacrimile din ultimile puteri. Într-adevăr, astfel de scene emoționante poți vedea extrem de rar. Femeile care și-au aplicat machiajul cu grijă timp de câteva ore l-au ruinat în doar câteva minute cât a durat dansul mirelui cu mama sa… Dar cine se gândea la machiaj când în fața sa se petrecea o scenă de o încărcătură emoțională nemaivăzută?!

Mama mirelui din cauza unei boli nu se poate deplasa liber ci doar în cărucior. La nunți exista tradiția de a dansa un dans cu mama și acest mire a decis că boala și căruciorul mamei sale nu este un impediment în acest sens. Încearcă și tu să nu plângi privind acest moment plin de dragoste, emoție și dedicare. Mirelui nici măcar nu i-a părut rău de pantalonii de mire doar pentru ca mama lui să se simtă împlinită…

Dacă ți-a plăcut acest video, nu ezita să-l distribuie pe Facebook prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kristeena Rheault