Articole Populare

Cei mai tari părinți din lume i-au dăruit fiicei lor o jucărie de pluș, pentru a o amăgi! Vezi continuarea emoționantă!

Mulți dintre noi au avut în copilărie o jucărie care ne ajuta să trecem peste nopțile reci și întunecoase. Aceasta putea fi o păpușă sau un urs de pluș, cu care vorbeam mereu și ne împărtășeam reciproc planurile și ideile despre viață.

Probabil și tu ai avut un asemenea prieten. Studiile arată că 60-70% de copii posedă o legătură emoțională cu o jucărie. Aceste jucării le oferă copiilor sentimentul de siguranță și ei încep să le atribuie caracteristici umane (adică ei vorbesc cu jucăria, o ”ascultă” și se joacă ”împreună”). De aceea, foarte mulți copiii doresc ca jucăriile lor preferate să fie cu adevărat vii.

În acest video o poți vedea pe Daisy, o fetiță mică care foarte mult își dorea că jucăria ei, un câine de pluș, să devină viu! De aceea părinții s-au gândit să-i facă fetiței o surpriză de Crăciun. Ei i-au cumpărat fetei un câine care foarte mult semăna cu jucăria ei apoi i l-au dăruit lui Daisy. Vezi reacția fetiței când și-a văzut noul prieten! Acest video emoționant te va face și pe tine să plângi de emoție!

Dacă ți-a plăcut surpriza pregătită de părinți fiicei lor, neapărat distribuie acest video pe Facebook rudelor și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Donate For Smiles