Articole Populare

Cel mai pasional dans de la concursul de talente. În minutul 0:57 spectatorii au rămas șocați!

Concursul televizat ”Dancing with the stars” (în România: ”Dansez pentru tine”) este cunoscut și iubit în toată lumea. Iată în ce constă acest concurs: participanții lui formează o perechi, unde unul din membrii acestor perechi este neapărat un dansator profesionist, iar celălalt – o vedetă a televiziunii, un muzician sau un artist. Pentru fiecare etapă a concursului ei trebuie să pregătească un dans, iar juriul va aprecia munca și talentul lor.

Spre final, în concurs rămân doar două perechi, cele mai bune, iar perechea câștigătoare este aleasă cu ajutorul televotingului și pe baza notelor juriului.

De curând, în SUA a început un nou sezon al acestui concurs. Chiar la începutul lui s-a putut impune perechea compusă din Jana Cramer (actriță) și Gleb Savcenko (dansator rus profesionist). Ei au dansat un tangou pasional sub piesa «Hands to Myself», interpretată de Selena Gomes. Juriul a rămas pur și simplu șocat! Ei nu au mai văzut niciodată atâta pasiune iar spectatorii erau în culmea fericirii. Se pare că această pereche este deja favorită. Dacă vor arăta și mai departe astfel de dansuri, cu siguranță ei vor câștiga concursul foarte ușor. Noi urăm succes acestei perechi fermecătoare!

Dacă și ție ți-a plăcut dansul acestor doi magnifici, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Dancing with the Stars