Articole Populare

Chiar și preotul nu s-a putut abține să nu râdă la această fază de la nunta acestui cuplu!

Nunta este, desigur, un eveniment solemn și responsabil. Nu întâmplător unele cupluri se pregătesc de ea încă cu un an înainte. Oamenii încearcă să organizeze și să prevadă absolut totul, cheltuie mulți bani și efort pentru ca nunta să meargă ca la carte și elaborează planuri complicate cu care s-ar putea mândri chiar și un strateg militar.

Nunta pe care o vezi în acest video la fel a fost organizată perfect. Rochii frumoase și o ceremonie luxoasă – iată la ce visează fiecare mireasă. Însă a fost suficient să aibă loc o mică întâmplare ca acest eveniment să devină foarte… nesolemn. Cu toate acestea trebuie să recunoaștem că din cauza acestei întâmplări nimeni și nimic nu au avut de suferit. Poate doar puțin reputația nașului de cununie…

După cum vezi, nici măcar întâmplarea cu pantalonii nu a putut strica nunta. Chiar și preotul nu s-a putut abține să nu râdă, dar cine a spus că râsul este rău? Acest caz delicat a degajat atmosfera, iar o nuntă la care oaspeților le este foarte vesel nu poate fi numită nicidecum nereușită. Nu-i așa?

Dacă te întrebi și tu cum a fost posibil că pantalonii nașului să cadă, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: TripBloggers